Ο άγριος καυγάς Αγγελόπουλου – Παπαδημητρίου και το μεγάλο ψέμα! Πλακώθηκαν και χώρισαν;

ntanos_copy_6

Μεταξύ τους όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκαν στην Σκιάθο το καλοκαίρι και πέρασαν πολύ χρόνο μαζί.

Μπορεί οι ίδιοι να το διαψεύδουν… βασικά δεν το διαψεύδουν, απλώς δεν το επιβεβαιώνουν, όμως η σχέση καλά κρατεί.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα σε εβδομαδιαίο περιοδικό που θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να έχουν πλακωθεί κυριολεκτικά. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το ζευγάρι χώρισε με πολύ άσχημες συνθήκες καθώς η Ντορέττα δεν μπόρεσε να αντέχει τα νυχτοπερπατήματα του Αγγελόπουλου με άλλες κοπέλες.

icemax_700_d963a7cd92716edca4c1a0113c11912b

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μία ξανθιά μπήκε ανάμεσα τους και αυτό έκανε την Ντορέττα να απομακρυνθεί και στην συνέχεια να του ζητήσει να χωρίσουν ανταλλάσσοντας πολύ άσχημα λόγια. Η ίδια ήταν πολύ απογοητευμένη και δεν μπόρεσε να «κουμαντάρει» τις εξόδους του νεαρού Σκιαθίτη! Ωραία μέχρι εδώ.

Διαβάζοντας εγώ αυτό το ρεπορτάζ, έψαξα τις πηγές και προσπάθησα να μάθω τι ακριβώς συνέβη κι αν όντως η Ντορέττα τσακώθηκε με τον Γιώργο και μάλιστα, τον έβρισε και άσχημα! Όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον και των δύο και μοιράζομαι μαζί σας στο Youweekly.gr κάτι τέτοιο είναι πραγματικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ποτέ δεν τσακώθηκαν, ποτέ η Ντορέττα δεν του έκανε σκηνή και ειδικά για την συγκεκριμένη κοπέλα που γράφει το δημοσίευμα καθώς, είναι φίλη τους.

ntanos_29

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr συνεχίζουν να είναι μαζί και πολύ καλά είτε φιλικά, είτε ερωτικά… αυτό απασχολεί τους ίδιους.There are no comments

Add yours