Τι αποκαλύπτει ιερέας για το πρόσωπο που έδωσε τα ναρκωτικά στη 19χρονη Ειρήνη

melissaropoulou-eirini-iereas-sinomilia-708

Νέες πληροφορίες από τη συνάντηση που είχε ο ιερέας με τη 19χρονη από τη Μυτιλήνη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, Ειρήνη Μελισσαροπούλου, έρχονται στο φως.

Ο καθολικός ιερέαςΤζον Γουίδερσπουν, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ξεσκεπάσει τα κυκλώματα ναρκωτικών που εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια, μίλησε στο Star για το πρόσωπο-κλειδί στην ιστορία της 19χρονης Ειρήνης, καθώς επισκέφθηκε την κοπέλα την περασμένη εβδομάδα στις φυλακές, όπου κρατείται εδώ και έναν μήνα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δύο κρατούμενες από την Αφρική του είπαν πως ένα πρόσωπο του οποίου η φωτογραφία υπάρχει και στο Facebook της Ειρήνης είναι εκείνο που βρίσκεται πίσω από τη δική τους υπόθεση και αποτελεί πρόσωπο-κλειδί και για την ιστορία του 19χρονου μοντέλου. «Η Ειρήνη αναγνώρισε αυτόν τον άνθρωπο ως Μπεν ή Μπέντζαμιν. Δύο άλλες γυναίκες είπαν ότι αυτός τους έδωσε τα ναρκωτικά. Δύο γυναίκες από την Αφρική».

Την ίδια ώρα, η Ειρήνη θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς της. Μακριά από την οικογένειά της, με μόνη της παρέα τις 44 συγκρατούμενές της προσπαθεί να μη σκέφτεται τη σκληρή πραγματικότητα. «Τα Χριστούγεννα είναι άσχημη περίοδος. Γιατί αυτό που θα ήθελαν είναι η οικογένειά τους. Όμως, τα πάει πολύ καλύτερα. Ασχολείται με μιας μορφής εργασία για κρατούμενες. Φτιάχνει φακέλους. Είναι κάτι σύνηθες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Ασκείται μία με δύο φορές την ημέρα. Έχει λεξικά που τη βοηθούν να βελτιώσει τα αγγλικά της. Έχει τη Βίβλο», δήλωσε ο πατήρ Τζον Γουίδερσπουν.There are no comments

Add yours