Πως το έσκαγε από τον Λευκό Οίκο ο Μπιλ Κλιντον για να συναντήσει τις ερωμένες του [εικόνες]

klin4

Νέα στοιχεία που «καίνε» τον Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτει η Daily Mail περιγράφοντας πιπεράτες λεπτομέρειες για το πως εκείνος έφευγε από τον Λευκό Οίκο και πήγαινε να βρει τις ερωμένες του.

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο «Secrets of the Secret Service: The History and Uncertain Future of the U.S. Secret Service», ο ίδιος ήταν ο μόνος Πρόεδρος που έφευγε τόσο συχνά τα βράδια μυστικά από τον Λευκό Οίκο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει πρώην αξιωματικός των μυστικών αμερικάνικων υπηρεσιών, η Γκάρι Μπίρνι, που έγραψε και το βιβλίο, η ίδια είχε πιάσει «στα πράσα» κατά την διάρκεια ελέγχου αυτοκινήτου στην πύλη του Λευκού Οίκου, τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ να κρύβεται στο πίσω κάθισμα.

klin5

Οδηγός μάλιστα ήταν ο δικηγόρος του Μπρους Λιντσει, ενώ ο Μπιλ Κλίντον κρυβόταν στο πίσω κάθισμα έχοντας καλυφθεί με ένα αδιάβροχο παλτό.

Ο λόγος της τόσης μυστικοπάθειας σύμφωνα με το βιβλίο ήταν επειδή ο Μπιλ Κλίντον πήγαινε να βρει τις ερωμένες του.

Στο βιβλίο αναφέρεται λεπτομερώς η σκηνή, κατά την οποία ο δικηγόρος του Κλίντον γκρίνιαζε για τον έλεγχο και ζητούσε να τον αφήσουν να φύγει. Ο αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών επέμεινε και έκπληκτη ανακάλυψε κρυμμένο τον τότε Αμερικανό Πρόεδρο στο πίσω κάθισμα.

klin1

«Τέτοιες αποδράσεις από τον Λευκό Οίκο ήταν γνωστές ως off the record, κάτι βέβαια που συνήθως γίνεται σπάνια, όπως σε επισκέψεις οικογενειών σημαντικών προσώπων που πέθαναν», ανέφερε η αξιωματικός.

Σύμφωνα με το βιβλίο έκανε τόσο συχνά χρήση αυτού του «δικαιώματος», που η ομάδα ασφαλείας του είχε εκνευριστεί που έβγαινε στα κρυφά για να δει την ερωμένη του.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα δεν το έσκαγε για λίγες ώρες και μετά επέστρεφε, αλλά υπήρχαν και φορές που έφευγε ταξίδι πράγμα που σήμαινε πως ένα ολόκληρο επιτελείο από αστυνομικούς θα έπρεπε να τον συνοδέψει.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίσταζε πολλές φορές να αλλάζει το πρόγραμμα τελευταία στιγμή, ζητώντας να τον συνοδέψουν λιγότερα άτομα της ασφάλειας για να μην κεντρίσει την προσοχή.

klin2

Μία από τις ερωμένες λέγεται πως ήταν μία ξανθιά γυναίκα, η οποία είχε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές το σπίτι του Μπιλ Κλίντον στην Νέα Υόρκη που η μυστική υπηρεσία της έδωσε το ψευδώνυμο «Τονωτικό».

Λέγεται ακόμη πως ο ίδιος είχε δώσει εντολή στους αστυνομικούς να μην της μιλούν και να μην την ρωτάνε τίποτα όταν επισκεπτόταν το σπίτι του, αφού φυσικά η Χίλαρι Κλίντον είχε φύγει. Η ίδια έμπαινε χωρίς να πει το παραμικρό σε κανέναν και κατευθυνόταν στο γραφείο του Μπιλ.

klin4

Βέβαια, αυτά είναι μόνο από τα λίγα περιστατικά σχετικά με τις «αταξίες» του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος επισκεπτόταν συχνά «γνωστές και λιγότερο γνωστές ερωμένες» του στην Ουάσιγκτον.

f_35

Με την πρώην αξιωματικό των μυστικών αμερικάνικων υπηρεσιών, Γκάρι Μπίρνι, που έγραψε και το βιβλίο,

Φωτογραφίες: APThere are no comments

Add yours