Τάνια Ιακωβίδου: Η αντίδραση της μετά την απόφαση του δικαστηρίου με την Ελένη Μενεγάκη!

menegaki-iakovidou

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί τις περισσότερες φορές να αδιαφορεί για όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη, όμως είναι και εκείνες οι στιγμές που όταν τις «χτυπήσεις» ευαίσθητη χορδή μπορεί να γίνει ταύρο σε υαλοπωλείο.

Έτσι έγινε και με την Τάνια Ιακωβίδου η οποία χρησιμοποίησε πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας, σε τηλεοπτική της φιλοξενία στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει «ανήθικη» της Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή και η παρουσιάστρια της έστειλε αγωγή «μαμούθ». Όπως είπε ο δικηγόρος της παρουσιάστριας: «Εμμέσως, αλλά και σαφέστατα υπήρξαν αναφορές από την δημοσιογράφο που έθιξαν ακόμη και την εντιμότητα της κυρίας Μενεγάκη”, είχε πει ο κ. Αγαπηνός, επισημαίνοντας πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να κινηθεί νομικά ούτε απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό, ούτε και στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, αλλά μόνο στον άνθρωπο που την έθιξε: «Δεν υπάρχει καμιά πρόθεση για να εισπράξει η κα Μενεγάκη το οποιοδήποτε ευρώ. Η βούληση που υπάρχει είναι να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να σταματήσουν οι κακόβουλες αναφορές στο πρόσωπό της και οποιοδήποτε χρηματικό ποσό οριστεί θα διατεθεί σε κοινωφελή σκοπό».

Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε, μιας και η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε πίσω… Η Τάνια Ιακωβίδου από εδώ και στο εξής, όποτε αναφέρει το όνομα της παρουσιάστριας θα πρέπει να πληρώνει 2.000€. (Δείτε όλη την απόφαση εδώ). Καθόλου άσχημα… θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν ξανασυμβεί…

2288588

Ποια όμως η αντίδραση της Τάνιας Ιακωβίδου; Η δημοσιογράφος η αλήθεια έιναι, όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της ότι ανασκουμπώθηκε πολύ και μετάνιωσε για όλα αυτά που είπε, μιας και δεν περίμενε αυτή την κατάληξη.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες που μοιρaζόμαστε μαζί σας αναφέρουν ότι εκπομπή κάλεσε την Τάνια να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά, μιας και… κάηκε από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι πια! Έτσι θα αργήσουμε πολύ να την δούμε και όταν εμφανιστεί ξανά το όνομα «Ελένη Μενεγάκη» δεν θα υπάρχει στο λεξιλόγιο της!

Πηγή: youweekly.grThere are no comments

Add yours