Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο και τα πρώτα ψώνια για το μωρό τους!

310997

Φέτος ετοιμάζονται να περάσουν αγκαλιασμένοι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα, η χρονιά αυτή όμως θα είναι διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Κι αυτό γιατί η Ήβη Αδάμου ετοιμάζεται να προσφέρει το καλύτερο δώρο που μπορεί να χαρίσει μία γυναίκα στον άντρα της ζωής της, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Παρ’ ότι είναι μόλις 25 ετών εμφανίζεται έτοιμη γι’ αυτό το βήμα, το οποίο ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους αν και, όπως παραδέχτηκε η ίδια η τραγουδίστρια, βρίσκεται ακόμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η Ήβη παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο, ενώ την ίδια ο φακός την απαθανάτισε στην σκηνή, που έκανε πρόβες για τις εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο και η κοιλίτσα της είχε αρχίσει να φουσκώνει.

311000

Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, ενώ ο Μιχάλης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του.

Όσο για την Ήβη; Ζει το όνειρο, στο πλευρό του άντρα της ζωής της. Του άντρα που από μικρή την έμαθε τα πάντα για το τραγούδι αλλά και την ίδια την ζωή. Πλέον περιμένει τον καρπό του έρωτα τους…

311004

«Δεν θέλει να μιλάει γι’αυτό, γιατί είναι νωρίς ακόμη! Φυσικά, η χαρά ειναι μεγάλη και όποτε το σκέφτονται συγκινούνται!» , μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού…

311006

Όσο για τον γάμο; Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι θα κάνει πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ενώ μετά θα κάνουν θρησκευτικό και βάπτιση μαζί..

311011

 

Πηγή: youweekly.grThere are no comments

Add yours