Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο video clip του Oge σε συνεργασία με την Ask2Go.com

oge-fevgo-official-music-video-youtube-thumbnail-1

Εδώ και λίγες ημέρες στο επίκεντρο του καλλιτεχνικού κόσμου είναι η νέα συνεργασία του διάσημου καλλιτέχνη με γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στο χώρο του τουρισμού . Σε ένα μουσικό βίντεο σκηνοθετημένο από τον Angel Saft, ο OGE και το Ask2Go, μας μεταφέρουν στις πιο γνωστές συνοικίες του Λονδίνου, εκεί όπου η μουσική του αγαπημένου ράπερ συναντά το urban fashion culture της εποχής και μας παρατρύνουν να να πάρουμε μια βαλίτσα στο χέρι και να ζήσουμε τα όνειρα μας.

Ας δούμε λίγο μερικές πληροφορίες που μάθαμε για το πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα. Φίλοι του κρητικού καλλιτέχνη μας ανέφεραν οτι όλο αυτό ξεκίνησε απο ένα αστείο σε ένα νυχτερινό club της παραλιακής και κατέληξε μετά απο λίγους μήνες να πάρει σάρκα και οστά και να τον οδηγήσει στις γνωστες σε όλους οδούς του Λονδίνου να κάνει γυρίσματα .

Θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους ο OGE έλεγε συνεχώς στους συνεργάτες του οτι δεν θέλει να διαρρεύσει το νέο του εγχείρημα παρά μόνο λίγο πριν το λανσάρισμα του απο την Panik Records .
Επιπλέον εντύπωση μας έκανε το οτι ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα απο τα μέσα Νοεμβρίου η ομάδα που ήταν αρμόδια για την στρατηγική και το μάρκετινγκ θέλησε να το καθυστερήσει λίγο και να το δώσει στο κοινό στις 12 Δεκεμβρίου.

Αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία που ανέλαβε όλη τη χρηματοδότηση αυτής της μεγάλης παραγωγής μάθαμε οτι είναι μια εταιρεία στο χώρο του τουρισμού η οποία έχει τα γραφεία της στο Χολαργό και προσφέρει και online τις υπηρεσίες της, αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία! Η Ask2Go ανήκει στον όμιλο Karavatakis Group of Companies του νεαρού επιχειρηματία Καραβατάκη Γεώργιου!

Μεγάλο κομμάτι στην επιτυχία έχει η πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής η Crystal View, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Angel Saft και η ομάδα του !

Απολαύστε το νέο hitThere are no comments

Add yours