Αυτές οι δύο γυναίκες ξάφριζαν τους πολίτες στα λεωφορεία (ΦΩΤΟ)

oasth2

Η δράση τους εστιαζόταν σε επιβάτες αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης, τους οποίους έβαζαν στόχο και τους… ξαλάφρωναν από τα πορτοφόλια τους. Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο γυναικών, οι οποίες συνελήφθησαν τον Νοέμβριο με την κατηγορία των διακεκριμένων κλοπών.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Αστυνομία, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών γυναικών, οι οποίες συνελήφθησαν στις 20-11-2017 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και κατηγορούνται για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, καθώς κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία αφαίρεσαν αντικείμενα (πορτοφόλια) από επιβάτιδες αστικών λεωφορείων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις:
1) (επ) STANKOVA (ον) MARIYANA του KOLEVA και της CVETANKA, γεν. 1979 στη Βουλγαρία,

astynomia1a

astynomia1b

2) ( επ) YORDANOVA (ον) STANKA του TOMOVA και της IVANKA, γεν.1988 στη Βουλγαρία,

astynomia2a

astynomia2b

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 05-01-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο τηλέφωνο 2310-502744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

 There are no comments

Add yours