Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ες

Είναι ένα ζευγάρι μεγατόνων και από αυτά που λατρεύει ο κόσμος να βλέπει καθώς ταιριάζουν πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό».
Πρόκειται για ένα κουίζ για δυνατούς λύτες που έθεσαν στο τηλεοπτικό κοινό σήμερα (11/12) το πρωί, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, με την ίδια να ενθουσιάζεται από την είδηση προσπαθώντας να απαντήσει βάσει των όσων στοιχείων έδινε ο Άρης Καβατζίκης.

Το θέμα προλόγισε ο εν λόγω συνεργάτης τη, ο οποίος, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα, εξέφρασε: «Ονόματα δεν θα ειπωθούν ακόμα, αλλά όταν βγει αυτό στη δημοσιότητα είναι ζευγάρι μεγατόνων! Αυτός λαϊκός τραγουδιστής, πολύ επιτυχημένος, όλοι οι παλιότεροι μιλάνε με πολύ ωραία λόγια για τη φωνή του. Είναι από τους top αυτή τη στιγμή. Στα πολύ πάνω του και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Αυτή, επίσης, στα πολύ πάνω της, μοντέλο, παρουσιάστρια, πολυσυζητημένη… Το ένα project τελειώνει, σε άλλο project συζητιέται. Ωραίο ζευγάρι! Θα κάνει αίσθηση γιατί κι εκείνη είναι πολύ στα πάνω της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 There are no comments

Add yours