Δείτε με ποιον γνωστό τραγουδιστή είναι ερωτευμένη η Ευαγγελία Αραβανή

aravani632

Η Ευαγγελία Αραβανή μπορεί να είχε χαθεί κάποιο διάστημα κάνοντας μόνο δουλειές που αφορούσαν το μόντελινγκ, ωστόσο ο ΣΚΑΙ και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη της έδωσε την ευκαιρία της ζωή της να γίνει η παρουσιάστρια που ήθελε τόσα χρόνια.

Μετά το X- Factor που είχε αναλάβει τα backstage, άρχισαν οι προτάσεις από τον ίδιο σταθμό να αναλαμβάνει το ένα project μετά το άλλο… Έτσι πλέον, η Ευαγγελία Αραβανή έχει φτάσει να αναλαμβάνει την παρουσίαση για τις μεγαλύτερες παραγωγές της ελληνικής showbiz.

Μια χαρά μέχρι εκεί στα επαγγελματικά. Αυτό που δεν γνωρίζουμε… δεν γνωρίζετε βασικά… είναι στα προσωπικά της τι γίνεται! Όχι… δεν είναι μόνη της! Μπορεί στο παρελθόν να μην έκανε και τις καλύτερες επιλογές, όμως πλέον έχει σοβαρέψει και προσπαθεί να προστατεύει όσο μπορεί την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγγνώμη Ευαγγελία μου… δεν μπορώ να μην αποκαλύψω με ποιον έχεις σχέση εδώ στο Dimis Blog. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Ευαγγελία Αραβανή το τελευταία διάστημα διατηρεί σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο! Οι δυο τους βιώνουν έναν θυελλώδη έρωτα όμως προσπαθούν να μην το μάθει κανείς…

Χωρίς-τίτλο-5

Όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί, που τους έχουν δει μαζί σε εξόδους τους στην Γλυφάδα.

Το σίγουρο είναι πως και η Ευαγγελία και ο Νίκος θα αργήσουν πολύ να το παραδεχθούν δημόσια! Ωστόσο η σχέση τους είναι σοβαρή… δεν είναι της εβδομάδα να ξέρετε… Τα παιδιά, το παλεύουν για κάτι παραπάνω… Θα το δείτε…There are no comments

Add yours