5 απλά βήματα για να την ανανεώσεις την σχέση σου!

kp

Συχνά οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, όταν είμαστε καιρό σε μια σχέση, νιώθουμε λες και «δέσαμε τον γάιδαρό μας¨και επαναπαυόμαστε πολύ γρήγορα.

Όμως κάθε σχέση είναι σαν ένας οργανισμός. Για να ζει, δηλαδή να συνεχίσει να υπάρχει ο δεσμός, πρέπει να κάνουμε κάτι και μεις.

Να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους ή να παραμελούμε τον εαυτό μας ή και τον σύντροφό μας.

Ανεξάρτητα από τα συναισθήματα αγάπης και από τους δύο συντρόφους μπορούμε με απλά καθημερινά πράγματα να έρθουμε ξανά πιο κοντά, να ανάψει το πάθος και να είναι λες και μόλις γνωριστήκαμε.

Female-hands-writing-in-open-notebook-and-bouquet-of-roses-on-old-wooden-table-1

Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι να αφήνεις στον σύντροφό σου σημειωματάκια. Γράψε του μια «καλημέρα», ένα «σ’ αγαπώ» ή ένα «θα σε σκέφτομαι».

Επίσης σκέψου και οργάνωσε ένα μικρό ταξιδάκι μόνο για σας τους δύο. Μην του πεις τίποτα μέχρι να κλείσεις εισιτήρια και ξενοδοχείο. Φρόντισε μόνο να ξέρεις πότε είναι ελεύθερος από δουλειά και υποχρεώσεις και κάνε του την έκπληξη!

Young-Couple-Preparing-Breakfast-In-Kitchen-Together

 

Την επόμενη φορά που θα είστε στο σπίτι, μαγειρέψτε κάτι οι δύο σας. Θα έρθετε πιο κοντά, θα γελάσετε σίγουρα και μπορεί να ταίσει ο ένας τον άλλον στο στόμα. Προτίμησε ένα αφροδισιακό γεύμα.

Για τις πιο ρομαντικές ψυχές, στο ίδιο πνεύμα με τα ραβασάκια, μπορείς να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα γράμμα. Μετά κρύψε το κάπου, ώστε να το βρει τυχαία.

Golden-Vintage-picture-frame-on-Wedding-Decoration

Τέλος διάλεξε μια ωραία φωτογραφία σας και βάλε την σε μια κορνίζα, για να την βλέπετε και να θυμάστε την στιγμή αλλά και το πόσο καλά είστε μαζί.There are no comments

Add yours