ΣΟΚ «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μου την έπεσε ερωτικά και του έριξα….»– Τι απαντάει ο καλλιτέχνης (ΒΙΝΤΕΟ)

konstantinos_argyros_1

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νέους τραγουδιστές και άντρες με τα κοριτσάκια να κάνουν ουρές στα καμαρίνια για να τον δούνε από κοντά, ο κανόνας όμως της «χυλόπιτας» ισχύει όπως φαίνεται ακόμη και για αυτόν.

konstantinos_argyros_1

Που να το περίμενε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ότι θα φάει «χυλόπιτα» από την Ελένη Λουκά!

newego_LARGE_t_248161_106874667

Η διάσημη των media Ελένη Λουκά όπως δήλωσε στην εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη στο ΑΡΤ, έριξε άκυρο στον γνωστό τραγουδιστή. Σύμφωνα με την ίδια ο Αργυρός την προσέγγισε στο facebook, της μίλησε και την φλέρταρε διαδικτυακά. Η Ελένη Λουκά όμως πιστή στις αρχές και στις αξίες της οικογένειας, καθώς είναι παντρεμένη, του έριξε «χυλόπιτα» με τον Αργυρό όπως δηλώνει η ίδια να την διαγράφει από φίλη στο facebook.

Σε επικοινωνία που είχε το Label News με το επαγγελματικό περιβάλλον του τραγουδιστή, έπεσαν από τα σύννεφα λέγοντας ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει άγνοια για το περιστατικό διαψεύδοντας την Ελένη Λουκά.

Αξίζει να σημειώσουμε πώς το «πέσιμο» σύμφωνα με την Ελένη Λουκά, έγινε από την επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο διαδίκτυο.

Προφανώς πρόκειται για περιστατικό φάρσας, είτε κάποιοι να έχουν χακάρει τον προσωπικό λογαριασμό του πασίγνωστου τραγουδιστή πράγμα σοβαρό που θα πρέπει να ερευνήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Ελένη Λουκά στην εκπομπή «Στη Φόρα»

Πηγή: makeleio

Βαγγέλης Καράλης- LABELNEWS.GR



There are no comments

Add yours