Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχτηκε τον εθισμό της στα ναρκωτικά και εκμυστηρεύτηκε πως είχε ψευδαισθήσεις σε καθημερινή βάση

Fergie

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η τραγουδίστρια Fergie έκανε για πρώτη φορά σημαντικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε.

H διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στη διαδικτυακή εφημερίδα «i» και εκμυστηρεύτηκε για πρώτη φορά τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα και εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε και τις επιπτώσεις που είχε.
«Στην χειρότερή μου φάση, βασανιζόμουν από ψυχώσεις και άνοια. Είχα ψευδαισθήσεις σε καθημερινή βάση. Μου πήρε έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τα χημικά του συγκεκριμένου ναρκωτικού να φύγουν από τον εγκέφαλό μου, ώστε να σταματήσω να βλέπω πράγματα που δεν υπήρχαν», περιγράφει η Fergie και συνεχίζει: «Απλά καθόμουν και έβλεπα στο άκυρο… μία μέλισσα ή έναν λαγό. Το θέμα με τα ναρκωτικά είχε πάρα πολύ πλάκα… μέχρι που σταμάτησε να έχει. Αλλά ξέρεις κάτι; Ευχαριστώ την ημέρα που μου συνέβη αυτό. Γιατί αυτή είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

fergieieie fergie-promo-780x405

Πηγή: μακελειόThere are no comments

Add yours