Πειραιάς: Εδώ θα κάνετε αιτήσεις για δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα

mathimata

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στον Πειραιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου με το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Πρόκειται για μαθήματα που εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Empower Active Ageing- EMPACT» και απευθύνονται σε πολίτες ηλικίας 50 ετών και άνω, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξής θεματικές ενότητες: Επιχειρηματικές Δεξιότητες, Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, -Ήπιες Δεξιότητες (επικοινωνίας, κοινωνικές, διαπραγμάτευσης).
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80) πρωινές ή απογευματινές ώρες και θα ολοκληρωθούν σε επτά δίωρες συναντήσεις.
Στόχος του προγράμματος -και σύμφωνα με τους υπευθύνους- είναι μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι εκπαιδευόμενοι να κερδίσουν ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, εκπαίδευση σε απαραίτητες δεξιότητες στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, δικτύωση και ευκαιρίες συνεργασίας.
Για την υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση Παιδείας και δια Βίου Μάθησης – Τμήμα δια Βίου Μάθησης του δήμου Πειραιά (Πύργος Πειραιά -Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους 2- 2ος όροφος), μέσω email στη διεύθυνση paideiasdp3@pireasnet.gr και τηλεφωνικά στο 2132024715 και -705 (καθημερινά κατά τις ώρες 08:00-14:30). Υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στη σελίδα.
Σημειώνεται ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να απευθύνονται στο δημαρχείο Πειραιά (Πλατεία Κοραή και Δραγάτση 12, 4ος όροφος, γραφείο 5), κατά τις ώρες 9:30 – 14:00.There are no comments

Add yours