Επίσημο: Αυτός είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο – Δείτε το βίντεο

hqdefault

Το ζήτημα για το ποιος τελικά είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον κόσμο, σηκώνει πολύ κουβέντα. Κάποιοι θα λέγανε ότι είναι το «Βουνό» του Game of Thrones, ο γιγαντιαίος τύπος από την Ισλανδία που ακούει στο όνομα Hafþór Júlíus Björnsson.

Η αλήθεια όμως είναι πως στον τελευταίο διαγωνισμό World’s Strongest Man βγήκε δεύτερος, πίσω από τον Βρετανό Eddie Hall. Σε κάθε περίπτωση πάντως κανείς από τους δύο -και γενικά οι συμμετέχοντες σε αυτούς τους διαγωνισμούς- δε λέει όχι στα αναβολικά για να βοηθήσει την προπόνησή του αλλά και τα ρεκόρ.

Εδώ λοιπόν έρχεται να κουμπώσει η σημερινή μας είδηση. Μιας και μάλλον βρήκαμε τον πιο δυνατό άνθρωπο στον κόσμο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ. Λέγεται Dmitriy Khaladzhi, είναι από την Ουκρανία και όπως βλέπεις σηκώνει ένα άλογο στην καθισιά του, ανάμεσα στους πολλούς διαφορετικούς άθλους που κάνει για να βγάλει το ψωμί του.

shutterstock-170758823_cptp

Ο Dmitriy, 39 ετών, έγινε γνωστός κερδίζοντας στην πατρίδα του το 2009 τον διαγωνισμό «πάγκου» χωρίς αναβολικά. Κατά τα άλλα διατείνεται ότι κατέχει 63 ρεκόρ Guiness ενώ ένα στοιχείο που θυμίζει Game of Thrones από τη ζωή του είναι πως σε μικρή ηλικία υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο 35% του κορμιού του! Κάπως σαν τον Hound δηλαδή.

Κλείνοντας να πούμε πως το σώμα του δε μοιάζει καθόλου με τα τούμπανα των διαγωνισμών Strong Man που (λογικά) έχουν πάρει άπειρα χάπια. Αντίθετα ο αγαπητός αυτός ο Ουκρανός γίγαντας φέρνει στο νου τύπους σαν τον Τζίμη τον Τίγρη και τον Γιώργο Τρομάρα. Απλός, λαϊκός και δυνατός -χωρίς τη βοήθεια της χημικής επιστήμης με άλλα λόγια.There are no comments

Add yours