Σοκ! Έβαλαν τον 4μηνο γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν (ΦΩΤΟ)

nosoko800_0

Μια αδιανόητη εγκληματική πράξη έκαναν δύο γονείς στο Μιζούρι καθώς φέρεται πως έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων.
Η Αστυνομία του Μιζούρι έχουν απαγγείλει κατηγορίες καθώς έβαλαν το παιδάκι τους στο φούρνο μικροκυμάτων και το άναψαν.
Ο λόγος για τον Derick και τη Mikala, που την Τρίτη συνελήφθησαν από τις αρχές και τώρα είναι υπό κράτηση με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια.
Η 22χρονη μάνα είπε σε κοινωνικό λειτουργό ότι ο 22χρονος πατέρας του βρέφους το έριξε κάτω για να αναπαραστήσει μια τηλεοπτική διαφήμιση και πως στην συνέχεια το έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων και τον άναψε για λίγο.

dadd800_0

Το ζευγάρι όμως στους γιατρούς είπε ότι το κάψιμο δευτέρου βαθμού που είχε στο πρόσωπό του το μωρό ήταν στην πραγματικότητα… εξάνθημα, και πιο συγκεκριμένα, ένα σημάδι που δημιουργήθηκε από χημικό καθαριστικό.
Το 4 μηνών αγοράκι υποβλήθηκε σε θεραπεία τον Απρίλιο για εγκαύματα στο πρόσωπο, όπως αναφέρει το δικαστήριο ενώ επίσης είχε υποστεί κάταγμα κρανίου και υποδόριο αιμάτωμα εξ” αιτίας της συγκέντρωσης αίματος μεταξύ εγκεφάλου και κρανίου.
Αγνωστος παραμένει ο λόγος που κανείς δεν έκανε καταγγελία νωρίτερα στις αρχές εναντίον των γονιών και η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε 7 μήνες μετά από το συμβάν.

mom800_0

 There are no comments

Add yours