Ιωάννα Τούνη: Εξηγεί γιατί αποκάλεσε «πατσαβούρα» τη Λεοντίτση! Η σκληρή απάντηση της συμπαίκτριάς της on camera! (βίντεο)

720_542072_661ffaac45-9b93587b9c026a24

Η ατάκα της στη Σοφία Λεοντίτση, την οποία εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε «πατσαβούρα», έγραψε… ιστορία, αποτελώντας ένα από τα highlights του My Style Rocks.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε πρώτη φορά μετά το επεισόδιο στον αέρα του show και εξήγησε τον λόγο που την οδήγησε να προβεί στον εν λόγω χαρακτηρισμό. Διαβάστε παρακάτω…

«Λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα, ευχαριστώ πολύ, λαμβάνω και κακά σχόλια βέβαια, αλλά δεν νιώθω ότι προκαλώ με τη συμπεριφορά μου. Όταν είναι μια κοπέλα που μου επιτίθεται προσωπικά, επί 3 επεισόδια σερί, έμμεσα και μετά άμεσα, κρατώντας μια πατσαβούρα, σόρι κιόλας… Δεν ήταν επίθεση, αλλά αντεπίθεση, όφειλα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου!»είπε, με τη Λεοντίτση να της ανταπαντά λέγοντας:

«Δεν έχω καμία σχέση, γιατί θεωρώ ότι είναι μια προσωπικότητα που δεν μου ταιριάζει. Όταν εκφράζεσαι έτσι, και μέσα από την τηλεόραση, καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του! Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ!» είπε από πλευράς της η Σοφία και απ’ ότι φαίνεται, πρόκειται για έναν πόλεμο που δεν θα λάβει σύντομα τέλος.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 There are no comments

Add yours