Αυτό είναι το ιδιαίτερο μαύρο τζιν που έχει λίστα αναμονής!

jean-570-01

Το κομμάτι-πρωταγωνιστής της γκαρνταρόμπας μας.

Διαχρονικό, ευέλικτο, με στιλ που προσαρμόζεται στις στιλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας.

Το τζιν είναι πάντα στο προσκήνιο και δείχνει τη δυναμική του παρουσία. Γίνεται μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων και εγγυάται αυτοπεποίθηση: άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο του στιλ, να φοράμε τα ρούχα που μας δίνουν δύναμη. Το τζιν είναι ένα από αυτά. Οι τάσεις του εναλλάσσονται συνεχώς και η βιομηχανία της μόδας το βλέπει συνεχώς με άλλη ματιά. Πειραματίζεται μαζί του και εμείς διαλέγουμε αυτό που κάθε φορά ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καθημερινού μας στιλ.

Ενα τζιν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών.

Για να αποκτήσεις το τζιν του brand «Μοther», θα πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής. Ενα τζιν σε στενή γραμμή, με ιδιαίτερα θηλυκό τελείωμα (από δαντέλα) και σκίσιμο.

Ενα τζιν ροκ και θηλυκό, που μπορεί να συνδυαστεί με τζιν ή leather jacket, ή με το παλτό σας. Με ένα τοπ, με το πουκάμισο ή το πουλόβερ σας. Το τζιν έχει γίνει ήδη ιδιαίτερα δημοφιλές και οι γυναίκες που αγαπούν τις διαδικτυακές αναζητήσεις για να βρουν κομμάτια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτό.

Οι denim lovers βρίσκονται εν αναμονή των νέων προτάσεων της εταιρείας Mother τη νέα σεζόν.

Το τζιν που προτείνει έχει κατακτήσει τις καρδιές των fashionistas άμα τη εμφανίσει του: κολακευτικό και ιδιαίτερα stylish.

Ενα κομμάτι που μπορεί να φοριέται από το πρωί ως το τέλος της ημέρας.

tzin-570-01 tzin-570-02 tzin-570-04 tzin-570-20There are no comments

Add yours