Κεχαγιόγλου: Θύμα επιτήδειων έπεσε η 19χρονη που φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ

china6_8

Καλές είναι οι συνθήκες κράτησης της 19χρονης Ειρήνης, η οποία συνελήφθη στο Χονγκ-Κονγκ έχοντας στην κατοχή της 2,5 κιλά κοκαΐνης όπως διαβεβαίωσε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο iefimerida.gr.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα, από την Μυτιλήνη, που κρατείται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πρόξενο της Ελλάδας στην Ιαπωνία, μέσω του δικηγόρου της.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, αναζητεί το δικηγορικό γραφείο με το οποίο θα συνεργαστεί για να σχεδιάσουν την υπεράσπιση της κατηγορουμένης. Επαφές έχουν ήδη γίνει και με τον ελληνορθόδοξο μητροπολίτη Χονγκ Κονγκ και Απω Ανατολής, Νεκτάριο.

Ο συνήγορος της 19χρονης μιλώντας στο iefimerida τονίζει ότι η Ειρήνη έπεσε θύμα επιτηδείων.

«Η ηλικία της νεαρής κοπέλας σε συνδυασμό με την προφανή αφέλεια και επιπολαιότητα που αυταπόδεικτα συνυπάρχουν με την κατοχή και μάλιστα σε αποσκευή χειρός, ικανής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οδηγούν αβίαστα -πιστεύω- στο συμπέρασμα ότι η Ειρήνη, υπήρξε εύκολο θύμα επιτηδείων» τόνισε.

Για να καταλήξει ο Σ. Κεχαγιόγλου: «Εύχομαι και ελπίζω οι δικαστές αρχές του Χονγκ-Κονγκ και κατά την διάρκεια της διαδικασίας και όταν λάβει χώρα η δίκη της, να λάβουν σοβαρά υπόψη όλες αυτές τις ελαφρυντικές περιστάσεις, πριν επιβάλλουν τις εξοντωτικές ποινές που προβλέπονται, σύμφωνα με τον ισχύοντα εκεί νόμο».

 

 There are no comments

Add yours