Τι είναι τα «Δείπνα Μυστηρίου» που έλεγαν στο My Style Rocks; [εικόνες]

deipno-mistiriou-708

Η Βασιλική Ρούσου εμφανίστηκε στο My Style Rocks έτοιμη για να πάει σε Δείπνο Μυστηρίου.

Οπως περιέγραψε, το κόνσεπτ της ήταν εκείνη και η παρέα της να βρεθούν σε αυτό το διαδραστικό δείπνο, όχι μόνο για να φάνε αλλά και να λύσουν γρίφους και μυστήρια.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αναρωτήθηκε «τι είναι τα δείπνα μυστηρίου» και η παίκτρια εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει όταν κάθεται κάποιος στο τραπέζι.

Εμείς το ψάξαμε λίγο παραπάνω…

Τι στο καλό είναι τα δείπνα μυστηρίου;

Καταρχάς απευθύνεται σε θεατρόφιλους μεν, με… μικρόβιο Σέρλοκ Χολμς δε.

Κόνσεπτ του εξωτερικού το οποίο με επιτυχία μεταφέρθηκε στο El convento del arte, από την ομάδα «Bρες το δολοφόνο» η οποία διοργανώνει θεατρικά δείπνα μυστηρίου από το 2013. Εκεί σας δίνεται η ευκαιρία και να δείτε μια παράσταση και να παίξετε και να γελάσετε με την καρδιά σας βοηθώντας τον πρωταγωνιστή να αποδράσει, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα νόστιμο μενού τριών πιάτων, που ετοιμάζει ο ευφάνταστος σεφ Μιχάλης Ντουνέτας.

23155093_1577402262315970_4896649422893111137_o

Φέτος στόχος είναι να βοηθήσετε τον Γιάννη Ποντίκη να αποδράσει.

Πώς; Ενώ απολαμβάνετε με την παρέα σας το φαγητό σας ή πίνετε χαλαρά το ποτό σας, παρακολουθείτε το θεατρικό δρώμενο και στη συνέχεια αναλαμβάνετε ρόλο… ντετέκτιβ: Αξιολογείτε τα στοιχεία που σας δίνονται, ανακρίνετε τους ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, και λύνετε τους γρίφους που θα βοηθήσουν τον Γιάννη Ποντίκη να δραπετεύσει!

Η βραδιά ξεκινά με το σερβίρισμα των πιάτων. Ακολούθως ξεκινά η παράσταση. Να είστε προσεκτικοί. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μέσα στο χώρο, στο κείμενο, αλλά και στα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται. Σε αυτά βρίσκονται πολλά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τους γρίφους, αν είστε παρατηρητικοί. Κρατήστε σημειώσεις και μην παρασύρεστε από τις ερμηνείες των ηθοποιών.

23154935_1576280185761511_8670613508730049070_o

Η υπόθεση

Βρισκόμαστε στη φυλακή του Κούκου, μία φυλακή υψίστης ασφαλείας. Ο Γιάννης Ποντίκης

είναι καταδικασμένος σε ισόβια, κατηγορούμενος άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ στην πολυεθνική όπου εργαζόταν. Στη διάθεσή του έχει έγγραφα και στοιχεία που αποδεικνύουν τη δική του αθωότητα, αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει πρώτα να αποδράσει.

Στην προσπάθειά του να το σκάσει από τη φυλακή, συναναστρέφεται με 5 άλλους χαρακτήρες, κάθε ένας από τους οποίους έχει κάτι που ο Ποντίκης χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Από τις 15 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 19.00, ραντεβού στο El Convento del Arte: έχουμε Απόδραση!

Ταυτότητα Παράστασης

  • Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιάννης Σαρακατσάνης
  • Κοστούμια: Μάγδα Καλορίτη
  • Σκηνικά: Πηνελόπη Ασλάνογλου
  • Τεχνική Επιμέλεια: Κώστας Κριεμπάρδης
  • Επικοινωνία: Γεωργία Ζούμπα
  • Φωτογραφίες: Γιάννης Ριζομάρκος
  • Τρέιλερ: Θέμης Γύπαρης
  • Ερμηνεύουν: Θανάσης Ζερίτης, Μάνος Κανναβός, Αλεξάνδρα Ούστα, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη
  • Παραγωγή: Βρες το Δολοφόνο

prosexosapodrasi

 

 There are no comments

Add yours