Έπεσε θύμα ληστείας η Ελένη Μενεγάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Capture_6

Έπεσε θύμα ληστεία η αγαπημένη παρουσιάστρια και αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη με αφορμή τη διάρρηξη του σπιτιού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πριν από μερικές εβδομάδες.
Το περιστατικό βέβαια έγινε πριν από πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμα παντρευτεί, όταν την πήραν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο. Η Ελένη περιέγραψε όλο το σκηνικό και όπως είχε χαρακτηριστικά έφταιγε έκείνη γιατί έδειξε απροσεξία.
«Πριν πολλά χρόνια, όταν ήμουν ελεύθερη, με είχαν κλέψει και φυσικά έφταιγα εγώ… Οδηγούσα και είδα έναν τραγουδιστή στην Αμφιθέας και πόσο να έκανα ένα λεπτό; Ματς μουτς τι κάνεις, αυτό… μπαίνω στο αμάξι μου και λέω «βρε εδώ είχα την τσάντα μου» σκύβω πιο κάτω, κοιτάω πίσω, πουθενά…Αν σας πω αυτό ότι εκείνο που με ανησύχησε, έπαθα πανικό ήταν τα κλειδιά μου, έψαχνα κλειδαρά βραδιάτικα και έλεγα πως θα κοιμηθώ σ’ αυτό το σπίτι και έρθει κανονικά ο άλλος στο σπίτι μου και έρθει και ξαπλώσει δίπλα μου, τι θα κάνω; Αυτά φοβόμουν και δεν κοιμήθηκα κιόλας στο σπίτι μου εκείνο το βράδυ…! Από τότε δεν το ξανά έκανα, ακόμα το θυμάμαι κι ας πέρασαν είκοσι χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας:

 There are no comments

Add yours