Τσίπρας: Στη Μάνδρα για αυτοψία στον τόπο της καταστροφής

tsipras-mandra708

Στη Μάνδρα μετέβη τελικά πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιβεβαιώνοντας τις ανεπίσημες πληροφορίες που προέρχονταν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αττικής Ι. Βασιλείου για την πορεία αντιμετώπισης των συνεπειών από τις χθεσινές φονικές πλημμύρες. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν -μεταξύ άλλων- η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βασίλης Καπέλιος και άλλοι κρατικοί παράγοντες.

Μετά τη Μάνδρα, ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

Ο κος Τσίπρας άλλαξε το πρόγραμμά του, σύμφωνα με το οποίο θα μετέβαινε σήμερα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Πάντως, σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η κριτική που δέχτηκε για την απουσία του από τον τόπο της τραγωδίας όλο το προηγούμενο διάστημα.

 There are no comments

Add yours