Εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι – Οι πελάτες αφήνουν τα ρούχα στην είσοδο

estiatorio.5.11.708

Το φαγητό είναι μια ιδιαίτερη ασχολία για τον άνθρωπο. Η έξοδος σε ένα εστιατόριο μπορεί να εξελιχθεί σε μια μυσταγωγία. Η Γαλλία λίγους μήνες μετά το πάρκο για γυμνιστές στο Παρίσι, βλέπει να ανοίγει και εστιατόριο για όσους θέλουν να απελευθερωθούν από τα ρούχα τους. Μετά το Τόκιο, το Βερολίνο και το Λονδίνο, τώρα στο Παρίσι ένα εστιατόριο μόνο για γυμνιστές!
Το εστιατόριο, «O’naturel», όπως προστάζει και το όνομά του, καλεί τους πελάτες του να το επισκεφθούν με το πιο φυσικό “ένδυμα” όλων, το γυμνό τους σώμα. Τα εγκαίνιά του έγιναν την Παρασκευή με πρώτους επίσημους καλεσμένους μέλη της Ένωσης Γυμνιστών του Παρισιού. “Μας έχουν υποστηρίξει από την αρχή και το πρώτο δείπνο μας τούς ανήκει”, δήλωσαν οι διευθυντές του εστιατορίου στον Parisien. Οι πελάτες με την είσοδό τους στο μαγαζί και αφού χαρούν θερμής υποδοχής από τους υπευθύνους, αφήνουν τα ρούχα τους στην γκαρνταρόμπα προτού προχωρήσουν στη βασική αίθουσα. Εκεί κάθονται κανονικά και απολαμβάνουν πιάτα από τη γαλλική και όχι μόνο κουζίνα. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 29€ ενώ τα μενού με ορεκτικό και γλυκό κυμαίνονται στα 39 με 49€.
Το εντυπωσιακό είναι πως το εστιατόριο δεν δείχνει να προσβάλει τους ντόπιους. Αντιθέτως, όπως είναι φυσικό, έχει εξιτάρει το ενδιαφέρον των κατοίκων της γύρω περιοχής και συγκεκριμένα εκείνους που κατοικούν στο 12ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, στην rue de Gravelle, με πολλούς μάλιστα να εκφράζουν ανοικτά την επιθυμία τους να το επισκεφθούν. «Δεν με ενοχλεί ούτε εμένα, ούτε τους γείτονές μου. Δεν βλέπουμε κάτι από τον δρόμο. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Δεν είναι αίθουσα μασάζ», δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα ένας εξ αυτών.There are no comments

Add yours