«Σκάνδαλο» Ερρίκος Ντυνάν: Την απόφαση να ανοίξουν οι λογαριασμοί όσων εμπλέκονται έλαβε η εξεταστική

4189224

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν» αποφάσισε να «ανοίξει» η εξεταστική επιτροπή που διερευνά υποθέσεις σκανδάλων στο χώρο της υγείας.

Η πρόταση που διατύπωσε στη χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας με το επιχείρημα ότι η Δικαιοσύνη κινείται με τον «αραμπά», έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από τα μέλη της. Ο κ. Λάππας άφησε αιχμές κατά της Δικαιοσύνης που έσπευσε, όπως είπε, να δράσει μόνον σε περιπτώσεις όπως η αποφυγή κατάθεσης Πόθεν Έσχες από τους δικαστές.

«Δεν πρέπει να αναμένουμε καμία απόφαση κανενός δικαστικού οργάνου ή δικαστικού λειτουργού. Μπορούμε να το κάνουμε τώρα, με απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής, ως ανακριτική πράξη», σημείωσε.

Στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των προσώπων των οποίων θα ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Θα αφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, όλες τις διοικήσεις που υπέγραψαν το μνημόνιο μεταβίβασης του νοσοκομείου στη θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης και των εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας, αλλά και του «Ερρίκος Ντυνάν» για την περίοδο 2008-2014.There are no comments

Add yours