Ξεσήκωσαν το Ζάππειο Μέγαρο ο Κώστας Μαρτάκης και ο Τάκης Γιαννέτος (ΦΩΤΟ)

1_-3

Ο Κώστας Μαρτάκης και o σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος του Οίκου χειροποίητων ενδυμάτων Giannetos ταρακούνησαν το Ζάπειο Μέγαρο.

Ο σχεδιαστής παρέδωσε μάθημα υψηλής ραπτικής με τα επί παραγγελία κοστούμια του και τον εντυπωσιακό Κώστα Μαρτάκη σε ρόλο guest star και άνοιξαν την εβδομάδα μόδας με έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό τραγουδιού και πασαρέλλας μεταφέροντας την λάμψη των shows του Μιλάνου στην καρδιά της Αθήνας στα πλαίσια του Athens Xclusive Designers’ Week. 

5_-3

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και τα 110 χρόνια εμπειρίας του οίκου Giannetos, ο Τάκης Γιαννέτος παρουσίασε τη νέα του συλλογή F/W 2017 “The Male Sartorialist” με έντονα μοντέρνο twist στέλνοντας ταυτόχρονα το δικό του ηχηρό μήνυμα για τα Ελγίνεια “Bring the marbles back” με μια χειροποίητη κεντητή στο χέρι δημιουργία.

Το Hair Styling της επίδειξης επιμελήθηκε η Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος (Diamantopoulos Academy), ενώ ανάμεσα στους χορηγούς της επίδειξης ήταν και Κέντρα Κοσμητικής Ιατρικής MediPrinou που αποτελούν και έναν από τους χορηγούς του Athens Xclusive Designers’ Week γενικότερα.There are no comments

Add yours