Γεωργιάδης: Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος

3a5653aadcd647159e7b10f29093fd09

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας βιομηχανικής κάνναβης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, μετά τη χθεσινή πρότασή του να μπορούν οι χρήστες κάνναβης να την καλλιεργούν μόνοι τους πληρώνοντας παράβολο, επανήλθε. Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε την θέση του αυτή, τονίζοντας πάντως πως δεν περιέχεται στις άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα. «Αν αποποινικοποιηθεί η ιδιόχρηση θα γλιτώσουμε από την μάστιγα των ναρκωτικών», υποστήριξε ο κ. Τσιρώνης.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν παρών στη συζήτηση σχολίασε δεικτικά: «Ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco.Όλα είναι του Σαμαρά. Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ».

 There are no comments

Add yours