Προσφορά απο το Diplomat Travel για 4 μέρες στη Ρώμη για 2 άτομα μόνο με 329 ευρώ!

rome

Μεγαλη ευκαιρία για όσους θέλουν να γνωρίσουν την »ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ» προσφέρει το Diplomat Travel με ασυναγώνιστο πακέτο 329 ευρώ για 2 άτομα το οποίο περιλαμβάνει

-αεροπορικά εισιτήρια απευθέιας πτήσεων (με Aegean Airlines και Alitalia)
-ξενοδοχεία 4 * με πρωινό
-όλους τους φόρους

Rome-First-Person-View-iStock_000048238760_Large-2

Λίγες πόλεις σαν την Ρώμη προσφέρουν τέτοια ποικιλία και λίγοι είναι οι επισκέπτες που φεύγοντας δεν έχουν την επιθυμία να επιστρέψουν. Δεδομένου ότι είναι η έδρα της ιταλικής κυβέρνησης και του Βατικανού, η Ρώμη είναι μια γνήσια πρωτεύουσα. Έχει όλα όσα θα θέλατε από μια μοντέρνα πόλη, η ιστορία της πόλης είναι που λειτουργεί ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες. Από τα ερείπια των ημερών της ένδοξης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέχρι την Αναγέννηση και τα μπαρόκ κτήρια του ιστορικού της κέντρου, η Ρώμη είναι ένα λαμπρό αρχιτεκτονικό μωσαϊκό, ένα πραγματικό αριστούργημα.

stock-photo-roman-sunset-77415821

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Πόλη του Βατικανού (πού είναι ανεξάρτητο κράτος από το 1929) όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου(η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο), το Μουσείο του Βατικανού και το λαμπρό αστέρι της ιταλικής Αναγέννησης, η Καπέλα Σιξτίνα. Η επιβλητική αρχιτεκτονική και η τέχνη καθιστά το Βατικανό στη κορυφή της must see λίστα της πόλης.

RomeVatican-7-copy

kapela_sixtina
Η Αρχαία Ρώμη, στηριζόταν σε επτά λόφους και χωριζόταν σε γειτονιές με διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες που έχουν επιβιώσει έως σήμερα. Στη δυτική όχθη του ποταμού Τίβερη, το Trastevere (όπου οι κάτοικοι αποκαλούν τους εαυτούς τους «πραγματικούς Ρωμαίους») βρίσκονται αμέτρητες αυθεντικές πιτσαρίες και εστιατόρια.

Κάνε την κράτηση σου τώρα !

Κάλεσε στο 2106517509 ή στείλε μας inbox στη σελίδα του facebook ή ακόμη και στο instagram page μας !There are no comments

Add yours