Σοβαρό ατύχημα για τον Valentino Rossi (upd)

Rossi-TheSeries-a1000x600

Κακά τα νέα από τη γειτονική Ιταλία καθώς ο Valentino Rossi είχε ένα σοβαρό ατύχημα κάνοντας motocross! Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα κνήμης και περόνης στο δεξί του πόδι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παρότι ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, το ατύχημα επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές μας. Πραγματοποιήθηκε στην VR46 Riders Academy, την ακαδημία του «Γιατρού», που έκανε enduro με νεαρούς αναβάτες αλλά είχε μία πολύ άσχημη πτώση.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ουρμπίνο και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα υποβληθεί σε επέμβαση. Πρόκειται για το ίδιο πόδι που είχε σπάσει το 2010 στην πίστα του Μουτζέλο.

Τότε ο Ιταλός είχε μείνει εκτός μοτοσυκλέτας για έξι εβδομάδες. Βέβαια ήταν 31 ετών και όχι 38. Ακόμα κι αν η αποθεραπεία του είναι τόσο ταχεία, θα χάσει τουλάχιστον δύο αγώνες και μαζί κάθε ελπίδα για τον φετινό παγκόσμιο τίτλο.

Υπενθυμίζουμε πως ο θρύλος του MotoGP, είχε τραυματιστεί σε ατομικές δραστηριότητες και πριν τον φετινό αγώνα του Μουτζέλο. Τότε όμως, την είχε γλιτώσει φθηνά, με περιορισμένα τραύματα στο στήθος.

Ακολουθούν updates με κάθε περαιτέρω πληροφορία, όπως αυτή καταφθάνει στα γραφεία του NewsAuto:

Update 23:19
Ο πατέρας του Valentino, Graziano Rossi, έκανε δηλώσεις στο ANSA: “O Valentino δεν είναι αισιόδοξος. Φοβούνται πως υπέστη κάταγμα. Για να κάνουν ακτινογραφίες έπρεπε να κόψουν τις μπότες του και ο Valentino μου είπε πως πονούσε πολύ“.

Update 23:24
Όπως όλα δείχνουν, η επέμβαση στο δεξί πόδι του Rossi θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής

πηγή NEWSAUTOThere are no comments

Add yours