Κατάστημα ψάχνει υπάλληλο για να αυτοϊκανοποιείται με ετήσιο μισθό 30.000 ευρώ!

κατάστημα-ψάχνει-υπάλληλο-για-να-αυτο

Το να βρεις μία δουλειά με ικανοποιητικό μισθό αυτές τις μέρες, σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Μία από αυτές είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στην Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το BBC λοιπόν, ένα s#x shop στην Μεγάλη Βρετανία, αναζητεί υπάλληλο, γυναίκα προφανώς, προκειμένου να δοκιμάζει εσώρουχα, s#x games και s#x toys, έτσι ώστε να γράφει μετά λεπτομερείς κριτικές για τα προϊόντα αυτά.

1503400504_161_κατάστημα-ψάχνει-υπάλληλο-για-να-αυτο

Φυσικά μιλάμε για 5ημερη εργασία, εκ των οποίων τις δύο μέρες η τυχερή θα μπορεί να δουλεύει από το σπίτι, ενώ τις άλλες τρεις θα πρέπει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να πηγαίνει στο… γραφείο.

Τα… καλά όμως δεν σταματάνε εδώ. Ο μισθός είναι 28.000 λίρες, κοινώς 30.000 ευρώ. Πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα δηλαδή, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται η ιδιωτική ασφάλεια υγείας και η έκπτωση στο γυμναστήριο.

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε πως υπάρχει και η προβλεπόμενη άδεια, αλλά και μπόνους μέρες στην ημέρα των γενεθλίων της… τυχερής.There are no comments

Add yours