Κάθε χώρα έχει την Kim Kardashian που της αξίζει

kardashian_main

Μπορεί να βάλαμε εδώ και 3 χρόνια την Kim Kardashian των 102 εκ. followers στο instagram στο Hall of Femme μας , κυρίως εξαιτίας της ικανότητάς της να μετατρέπει τα πάντα σε δολάρια (βλέπε 500.000 δολάρια ανά post).

Κάθε χώρα έχει την Kim Kardashian που της αξίζει Special Edition ΓΥΝΑΙΚΕΣ oneman.gr

Μπορεί στο παρελθόν να προτείναμε, για τον ίδιο λόγο, να την κάνουμε υπουργό Οικονομικών.

Αλλά ποτέ δεν την αγαπήσαμε. Δεν υπήρξε καν η αγαπημένη μας Kardashian, από τη στιγμή που η Kendall ενηλικιώθηκε και μετά.

κιμ2

Αυτό, όμως, που έχει το ενδιαφέρον του, τόσο κοινωνιολογικά όσο και οφθαλμολαγνικά,είναι η Kim Kardashian ως πλανητικό point of reference.
Ποιες δηλαδή έχουμε κατά καιρούς ονομάσει/ έχουν πλασαριστεί ως επόμενες Kim, δικές μας Kim και γενικώς έχουν δανειστεί το όνομά τους για να μπραντάρουν τις καμπύλες τους.

Κάθε χώρα έχει την Kim Kardashian που της αξίζει Special Edition ΓΥΝΑΙΚΕΣ oneman.gr

Τόσο εντός ΗΠΑ, όπως η Melissa Molinaro, το μοντέλο &τραγουδίστρια που ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη μήνυση που έκανε η Kardashian σε γνωστή εταιρία, επειδή θεώρησε ότι την επέλεξαν επειδή της μοιάζει.
Όσο, κυρίως, εκτός, όπως η πληθωρική (στα όρια της καρικατούρας) 22χρονη Ρωσίδα Anastasia Kvitko των 6,5 εκ. followers που γεννήθηκε στο Kalingrad και μετακόμισε ως έφηβη στο Μαϊάμι. Η ίδια που βλέπετε και κεντρική εικόνα στο αφιέρωμα.
“Μου αρέσει η Kim, αλλά δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν μαζί της. Το σώμα μου είναι αθλητικό και δεν έχω κάνει πλαστική ούτε στο πρόσωπο, ούτε στους γλουτούς μου”
Anastasiya-Kvitko-14

Η Νικαραγουανικής καταγωγής Dolly Castro, πρώην φοιτήτρια Νομικής, με την οποία η ομοιότητα περιορίζεται στην φιλοδοξία και στους γλουτούς.
Κάθε χώρα έχει την Kim Kardashian που της αξίζει Special Edition ΓΥΝΑΙΚΕΣ oneman.gr (2)

Δείτε την συνέχεια του άρθορυ εδώ

http://www.oneman.gr/gynaikes/special_edition/kathe-xwra-exei-thn-kim-kardashian-poy-ths-aksizei.4799528.htmlThere are no comments

Add yours