Τζένιφερ Λόρενς: Μιλάει για το σεξουαλικό έγκλημα & τον Αρονόφσκι στη Vogue

σδ

Φωτογραφημένη για τα 125 χρόνια της αμερικανικής Vogue η Τζένιφερ Λόρενς τολμάει γυμνή να γιορτάσει ένα επετειακό τεύχος ως η βασίλισσα του ευπώλητου τεύχους Σεπτεμβρίου.

Η Λόρενς, την ίδια μέρα που το Twitter την έχρισε πέτρα του σκανδάλου για το απρόσμενο διαζύγιο του συμπρωταγωνιστή της στο Passengers Κρις Πρατ από την Άννα Φάρις δωρίζει κάτι από τη λάμψη της σε τέσσερα εξώφυλλα.

Στη συνέντευξη της η Λόρενς αναφέρεται στη σχέση της με τον Ντάρεν Αρονόφσκι (σκηνοθέτη της νέας της ταινίας Mother με τον οποίο επιβεβαιώνει ότι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο), αποκαλύπτει την αντιπάθεια της στους κρυστάλλους και τα τσαλίμια μιας Νew Αge κάστας, εξομολογείται ότι «δεν θα κάτσει να βγάλει selfie στο αεροπλάνο εαν δεν φοράει make up» και αποκάλυψε ότι όταν ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος φίλος της, την σκηνοθετούσε στα γυρίσματα της ταινίας Mother! είχε ταχυκαρδίες και έπαθε και εξάρθρωση στο ένα πλευρό της από το στρες και από την ένταση των γυρισμάτων.

«Κατάληξα με παροχή οξυγόνου» αποκαλύπτει η 26χρονη σταρ στην Vogue Σεπτεμβρίου. «Είχα σωληνάκι με οξυγόνο στη μύτη μου και ο Ντάρεν έλεγε: δεν ήταν εστιασμένο καλά, πρέπει να το γυρίσουμε ξανά» εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός και προσέθεσε ότι η αντίδραση της δεν ήταν και ιδιαίτερα ψύχραιμη.

Επιπλέον η Λόρενς αναφέρθηκε στη διαρροή των ακατάλληλων για ανηλίκους φωτογραφιών της από χάκερ.

Είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα. Όταν παραβιάζεται η ιδιωτικότητα σου νιώθεις τρόμο» λέει και υπενθυμίζει ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να μιλάει για τη μισθολογική ανισότητα στο Χόλιγουντ και αποκαλύπτει το καλειδοσκόπιο της καριέρας της ως η μούσα της Vogue για 125 χρόνια στιλ.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

 There are no comments

Add yours