Έξοδος Αυγούστου: Δεν πέφτει καρφίτσα στα λιμάνια

βλ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί το μεγάλο κύμα φυγής των εκδρομέων του 15 Αύγουστου. Οι εκδρομείς εγκαταλείπουν με κάθε τρόπο τα αστικά κέντρα. Στα λιμάνια της Αττικής, στον Πειραιά, την Ραφήνα και το Λαύριο δεν πέφτει καρφίτσα αφού οι χιλιάδες αδειούχοι του επιβιβάζονται στα πλοία της γραμμής για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες αλλά και άλλους προορισμούς.

Σύμφωνα με το λιμενικό Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη κατά 15% σε σχέση με πέρσι. Από τον Πειραιά σήμερα Παρασκευή αναμένεται να αναχωρήσουν συνολικά 26 πλοία, από Ραφήνα 18 πλοία, ενώ από το Λαύριο αναμένεται να αναχωρήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας επτά πλοία.

Χθες, Πέμπτη 10 Αυγούστου από τον Πειραιά αναχώρησαν 24 πλοία με 23.762 επιβάτες, από Ραφήνα αναχώρησαν 13 πλοία με 6.005 επιβάτες, ενώ τέλος από το Λαύριο υπήρξαν έξι δρομολόγια με 1.250 επιβάτες.

4199883

Τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην πύλη αναχώρησης

Η κίνηση, στο λιμάνι του Πειραιά είναι αυξημένη, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πρέπει να υπολογίσουν ότι θα βρουν αρκετή κίνηση στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν σε αυτό, ενώ θα πρέπει να υπολογίσουν ότι πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα στην πύλη αναχώρησης, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Κοντά στο 100% η πληρότητα

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τα σημερινά δρομολόγια ενώ για τον 15Αυγουστο η πληρότητα αγγίζει το 100%.

 There are no comments

Add yours