Στη Μύκονο ο Hamilton (VIDEO)

hamilton-china17-podium-a

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, πήρε μία γεύση από τη χώρα μας καθώς βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. (VIDEOS)

Tι κιαν ο μαγικός κόσμος της Formula 1 δεν κάνει διάλειμμα αλλά από το Grand Prix Αυστρίας που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, πατάει γκάζι χωρίς ανάσα, με τον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας να είναι μερικά 24ωρα μακριά; Ο Lewis Hamilton βρήκε το χρόνο να πεταχτεί… στη Μύκονο!

Όταν στα προσωπικά του social media έλεγε πως θα πάρει διήμερη ανάσα (άρα θα απουσιάζει από το εντυπωσιακό event που θα γίνει σήμερα το απόγευμα με παρέλαση μονοθεσίων της F1 στο κέντρο του Λονδίνου), δεν περιμέναμε πως θα τον δούμε στο κοσμοπολίτικο νησί. Βέβαια δεν αποτέλεσε έκπληξη η παρέα του αφού ήταν και πάλι με το 22χρονο μοντέλο, Winnie Harlow.

Οι δυο τους έχουν εντείνει τις κοινές τους εμφανίσεις και παρότι τουλάχιστον ενώπιον της κάμερας δεν υπήρξαν τρυφερές στιγμές, είναι σαφές πια πως με κάθε ευκαιρία κάνουν κοινές αποδράσεις. Έτσι λοιπόν εντοπίστηκαν στο Nammos στη Ψαρού.There are no comments

Add yours