Χανιά: Έκκληση για την ανεύρεση του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη που αγνοείται από την Τετάρτη

2231756

Έκκληση για βοήθεια στην ανεύρεση του 17χρονου Βασίλη Σφακιανάκη που εξαφανίστηκε την Τετάρτη στα Χανιά απευθύνει η αδερφή του Μαριάννα

image

Η αδερφή του αγοριού ζήτησε από όσους γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση που μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί της ή να απευθυνθούν στην αστυνομία.

Όπως τόνισε η ίδια μιλώντας στο zougla.gr ο Βασίλης εξαφανίστηκε από την Τετάρτη 28/6 στις 18.00 όταν έφυγε από το σπίτι λέγοντας πως πάει μια βόλτα σε έναν φίλο του.
image (1)

Όταν ο πατέρας του προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του ο Βασίλης είχε κλείσει το κινητό του το οποίο άνοιξε λίγες ώρες αργότερα για λίγα μόνο λεπτά. Η Μαριάννα του είχε στείλει αρκετά μηνύματα στα οποία του ζητούσε να της πει που βρίσκεται για να πάει να τον βρει αλλά ο Βασίλης της απαντούσε μονολεκτικά αναφέροντας πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα επικοινωνήσει μαζί της γιατί είναι αδερφή του.

Το κινητό του 17χρονου άνοιξε και έκλεισε αρκετές φορές από την Τετάρτη αλλά από την Πέμπτη όταν και δηλώθηκε επίσημα η εξαφάνισή του στην αστυνομία παραμένει απενεργοποιημένο.

Ο Βασίλης διάβασε τα μηνύματα που του είχε στείλει η αδερφή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενώ την Πέμπτη ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την αδερφή του υπάρχουν οι πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαίωσε και η αστυνομία, πως ο νεαρός ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Η Μαριάννα Σφανακιάνη υπογράμμισε πως ο αδερφός της όταν έφυγε από το σπίτι φορούσε μια καρό βερμούδα και μια λευκή μπλούζα.

Σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση ή έχει δει τον 17χρονο καλείται να επικοινωνήσει με την αδερφή του, Μαριάννα Σφακιανάκη στο τηλέφωνο: 6974289396There are no comments

Add yours