ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πέθανε 33χρονη fitness blogger- Τη σκότωσε ένα σέικερ που ανατινάχτηκε!

collage-rempeka-1498128779

Οι γονείς της προειδοποιούν για τέτοιου είδους ατυχήματα..

Θλίψη, πόνο αλλά και σοκ προκάλεσε στη Γαλλία ο ξαφνικός χαμός μιας fitness blogger. Η 33χρονη Ρεμπέκα Μπέργκερ πέθανε, όταν το σέικέρ της ανατινάχθηκε, χτυπώντας τη στο στήθος κι εκείνη έπαθεκαρδιακή προσβολή.

Ο θάνατος της Ρεμπέκα ανακοινώθηκε από την οικογένειά της στα social media, στους πάνω από 200.000 φίλους της, που την παρακολουθούσαν καθημερινά. Οι γονείς της ανέφεραν ότι η κοπέλα έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της, στην ανατολική Γαλλία, από «οικιακό ατύχημα», ποστάροντας, μάλιστα, τη φωτογραφία του επίμαχου σέικερ.

Προειδοποιώντας για τους κινδύνους που κρύβονται σε απλά, καθημερινά αντικείμενα, οι γονείς της γράφουν: «Αυτό είναι ένα σέικερ σαν και αυτό που εξερράγη και χτύπησε τη Ρεμπέκα στο θώρακα, προκαλώντας τον θάνατό της. Το σέικερ ήταν σφραγισμένο. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν στο σπίτι σας. Δεκάδες χιλιάδες τέτοια ελαττωματικά σκεύη κυκλοφορούν εκεί έξω».

Τα γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το χτύπημα στον θώρακα, που προκλήθηκε από τα σπασμένα κομμάτια του σέικερ, είχε ως αποτέλεσμα η Ρεμπέκα να πάθει καρδιακή προσβολή.There are no comments

Add yours