Μαζεύτηκαν τα χρήματα για να χειρουργηθεί ο μικρός Βαγγέλης

ImageHandler (5)

«Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες», έγραψαν μεταξύ άλλων οι γονείς του μικρού

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, πριν μερικές ημέρες, ξεκίνησε μια εκστρατεία στα social media προκειμένου να μαζευτούν χρήματα, έτσι ώστε ο βαφτισιμιός του, ο 5χρονος Βαγγέλης, να μπορέσει να υποβληθεί σε μια ειδική θεραπεία στο εξωτερικό και να σωθεί από τον καρκίνο.

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα μέσα από τα social media αλλά και πολλά ενημερωτικά sites, κατάφερε να γίνει το «θαύμα» γρήγορα και να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Διαβάστε όσα έγραψαν στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook οι γονείς του μικρού Βαγγέλη, οι οποίοι ευχαριστούν όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα έτσι ώστε να σωθεί ο γιος τους

«Χρειάζονται χιλιάδες λέξεις για να περιγράψουμε την αγάπη που μας προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι τις τελευταίες ημέρες, στον αγώνα που κάνει ο μικρός μας Βαγγέλης, προκειμένου να μεγαλώσει όπως όλα τα παιδάκια του κόσμου. Το ποσό που χρειάζεται για τη νοσηλεία του Βαγγέλη στο Memorial των ΗΠΑ, συγκεντρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν θα βρούμε ποτέ τα λόγια για να σας εκφράσουμε όπως σας αξίζει, από τα πιο βαθιά σημεία της καρδιάς μας αλλά της ψυχής μας, το ευχαριστώ που παλεύετε μαζί μας.

Μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, είχαμε αρχίσει να χάνουμε την πίστη μας σε οτιδήποτε. Αυτή η πελώρια ανταπόκριση όμως τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά μας έδωσε ξανά πίστη. Πίστη στον ίδιο τον άνθρωπο και τι μπορεί να κάνει για τον συνάνθρωπο του.
Από τον πιο ανώνυμο, έως τον πιο επώνυμο. Από τον πιο κοντινό μας φίλο, έως τον πιο μακρινό ομογενή στην άκρη της γης, σας είμαστε υπόχρεοι για πάντα.

Ο Βαγγέλης ξεκινά τώρα το τελευταίο και πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο Memorial για να λάβει την πειραματική θεραπεία του και θα παραμείνει στις ΗΠΑ σχεδόν ένα χρόνο. Μαζί του και εμείς, που πλέον έχουμε κάνει σπίτι μας, τα νοσοκομεία και τις πόλεις του κόσμου που φιλοξενούν το παιδί μας, έχοντας χάσει τα πάντα από την ζωή που είχαμε.

Απλά αυτή τη φορά, δεν θα είμαστε μόνοι. Νιώθουμε την παρουσία σας δίπλα μας και είμαστε χίλιες φορές πιο δυνατοί. Υποκλινόμαστε στους ανθρώπους.
Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Βογιατζή».
19095364_224361584747912_2170921528714521151_oThere are no comments

Add yours