Το Κατάρ είναι εδώ και… τρομάζει!

elibriea-equvallas-c1200-e1496766309305

Μπορεί να έχει μετοχές στο γκρουπ της Volkswagen και ιδιαίτερα στην Porsche -την οποία οι Καταριανοί υπεραγαπούν- δε σημαίνει όμως αυτό οτι δε θα κάνουν το επόμενο αυτόνομα βήμα!

Το Elibriea Equvallas είναι έτοιμο προς παραγωγή. Πρόκειται για ένα… δραματικό supercar που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και το επόμενο batmobile.

Η Elibriea Automotive έχει έδρα στη Ντόχα και σε ρόλο ιδρυτή αλλά και σχεδιαστή, είναι ο ντόπιος Abdul Wahab Ziaullah. Μάλιστα ο δημιουργός έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Εμίρη του Κατάρ, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες…

Το Equvallas είναι γεμάτο γωνίες και εφοδιάζεται με κινητήρα που σύμφωνα με τη Doha News, προέρχεται από τη General Motors.

elibriea-equvallas-d640

Μία ματιά στο επίσημο website της Elibriea, μας οδήγησε σε μερικές επιπλέον πληροφορίες για αυτόν, όπως για παράδειγμα την απόδοση της τάξης 800 ίππων και πως είναι ατμοσφαιρικός.

Παράλληλα, το αραβικό supercar θα έχει την κίνηση στον πίσω άξονα, με την ισχύ να περνά στους τροχούς μέσω σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων ενώ το σασί είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα.

elibriea-equvallas-e640

Στην ενότητα… χορηγών (κι όμως, υπάρχει τέτοια ενότητα) αναφέρεται μόνο το Ali Bin Ali Group ενώ αν ενδιαφέρεστε για δουλειά, υπάρχουν κενές θέσεις σε διάφορα τμήματα της Elibriea.

Κοινώς, απολαύστε τις φωτογραφίες γιατί συνήθως ένα μείγμα πληροφοριών σαν το παραπάνω, οδηγεί στο συμπέρασμα πως δύσκολα θα δούμε το Equvallas να μπαίνει στην παραγωγή.

elibriea-equvallas-a640There are no comments

Add yours