Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή Ασημακοπούλου – Συρμαλένιος!

BOYLH

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στη Βουλή μεταξύ της Άννα Ασημακοπούλου από τη ΝΔ και τον Νίκο Συρμαλένιο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που η βουλευτής της ΝΔ κατευθυνόταν προς την έξοδο από την αίθουσα της Ολομέλειας, λίγο μετά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της προς τον Νίκο Παππά, πέρασε δίπλα από το έδρανο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνος σύμφωνα με την ίδια της είπε: «Μπράβο. Ωραίο στυλ έχεις μωρή».

Τα μικρόφωνα δεν ήταν ανοιχτά και η κάμερα του Καναλιού της Βουλής, όπως γίνεται σε περιπτώσεις «θερμών επεισοδίων», έδειχνε ένα γενικό πλάνο.

Η Άννα Ασημακοπούλου που ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι συνέβη, απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν να δέχεται τραμπουκισμούς μέσα στη Βουλή. «Τι δε σ” αρέσει; Αν έχεις να πεις κάτι, σήκω και πες το σαν άντρας», του είπε και ζήτησε την προστασία της αντιπροέδρου Τασίας Χριστοδουλοπούλου. «Δεν μπορεί να μην νοιάζεστε όταν μία γυναίκα τραμπουκίζεται μέσα στη Βουλή», είπε σε έξαλλη κατάσταση η βουλευτής της ΝΔ. Από την πλευρά της η κ. Χριστοδουλοπούλου κάλεσε τη βουλευτή να μην επικαλείται τη γυναικεία ευαισθησία.Ο Νίκος Συρμαλένιος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους διέψευσε ότι την αποκάλεσε «μωρή» και χαρακτήρισε αστεία πράγματα τα λόγια που έβαλε στο στόμα του η βουλευτής της ΝΔ.

Τον καυγά Ασημακοπούλου- Συρμαλένιου σχολίασε αργότερα εντός της Ολομέλειας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, λέγοντας ότι «ορισμένοι επέλεξαν τη δημιουργία εντυπώσεων και αυτό δεν βοηθάει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο». Πρόσθεσε ακόμη, ότι δεν θα πρέπει να διολισθαίνουμε σε χαρακτηρισμούς και εντάσεις.There are no comments

Add yours