Κίνδυνος φυλάκισης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

ImageHandler (40)

Οι ισπανικές αρχές συνεχίζουν το ανελέητο κυνήγι των σταρ του αθλητισμού και μετά τον Λιονέλ Μέσι σε δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Προχθές ο Λιονέλ Μέσι καταδικάστηκε οριστικά σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με την κατηγορία της φοροδιαφυγής… Από σήμερα αντιμέτωπος με τις ίδιες κατηγορίες (που αφορούν ποσό 15 εκατομμυρίων) κι ο άσπονδος φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο που κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 15 μήνες έως 6 χρόνια!

Άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τις φορολογικές αρχές της Ισπανίας κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που θεωρούν πως αποδεικνύουν τη συστηματική απόκρυψη των εισοδημάτων του Πορτογάλου άσου την τριετία 2011-2014.

Τα χρήματα, που προέρχονται από την εμπορική χρήση του ονόματος του (images rights), ανέρχονται σε 8 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ρονάλντο να έχει πληρώσει μόνο πέρσι το ποσό των 6 εκατ. ευρώ ως φόρο για τον ίδιο λόγο.

Αυτές οι ποινές επιφέρουν μίνιμουμ πενταετή φυλάκιση αναφέρει η εφημερίδα Marca, ωστόσο εάν ο παίκτης αποδεχθεί τις κατηγορίες και τη φοροδιαφυγή θα κληθεί να πληρώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο και η ποινή θα μειωθεί στο 1/4 (και θα είναι εξαγοράσιμη).There are no comments

Add yours