Οι Τούρκοι παρακαλάνε να είναι κορίτσι το 5ο παιδί του Σπανούλη!

Vspanoulis

Στην Τουρκία πήραν χαμπάρι την σύνδεση ανάμεσα στις επιτυχίες του Βασίλη Σπανούλη σε Final Four και τις εγκυμοσύνες της Ολυμπίας Χοψωνίδου, με τα σάιτ τους να εύχονται να περιμένει το ζευγάρι κοριτσάκι και όχι αγοράκι! Και έχουν τους λόγους τους.

Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι τις τέσσερις πρώτες φορές που η Ολυμπία Χοψωνίδου έμεινε έγκυος η ομάδα που αγωνιζόταν ο Βασίλης Σπανούλης προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague, ενώ τις τρεις πρώτες κατέκτησε και το τρόπαιο. Όταν λοιπόν έγινε γνωστό ότι η σύζυγος του αρχηγού των «Ερυθρολεύκων» έμεινε έγκυος για 5η φορά, όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας χαμογέλασαν.

Όπως φαίνεται λοιπόν, αυτό τον οιωνό τον γνωρίζουν πλέον και στην Τουρκία. Στην γειτονική χώρα όμως πήγαν το θέμα ένα βήμα πιο μακριά ενόψει του Τελικού ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, αφού τα Τουρκικά σάιτ εύχονται το ευτυχές ζευγάρι να περιμένει κορίτσι και όχι αγόρι!

Ο λόγος είναι ότι στις τρεις πρώτες εγκυμοσύνες της Ολυμπία Χοψωνίδου – που συνοδεύτηκαν από αντίστοιχους τίτλους και βραβεία MVP του Βασίλη Σπανούλη (2009, 2012, 2013) – η σύζυγος του Έλληνα γκαρντ έφερε στον κόσμο αγοράκια, ενώ στην 4η εγκυμοσύνη της (2015) περίμενε κοριτσάκι και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον Τελικό από την Ρεάλ!

«Ας ευχηθούμε όλοι να περιμένει κορίτσι ο Σπανούλης» (!) γράφουν χαρακτηριστικά τα Τουρκικά σάιτ κάνοντας την σχετική σύνδεση! Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

span

spanoulis

hThere are no comments

Add yours