Αυτά είναι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Sinan Erdem

asw

Το Sport24.gr επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, τα οποία και θα φιλοξενήσουν τους Πειραιώτες στο Final Four. Το πρόσωπο του κάθε παίκτη υπάρχει σε κάθε θέση. Ο Σπανούλης δίπλα στον Παπανικολάου.

Το Sinan Erdem είναι έτοιμο για την έναρξη του Final Four της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο οι Πειραιώτες θα συμμετάσχουν για δέκατη φορά στην ιστορία τους και για τέταρτη τα τελευταία έξι χρόνια.

Το Sport24.gr επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του Ολυμπιακού, τα οποία και θα φιλοξενήσουν τους «ερυθρόλευκους», στην προσπάθεια τους να προκριθούν στον τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να διεκδικήσουν ακολούθως το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Στην πόρτα εισόδου των αποδυτηρίων υπάρχει σε μεγάλο σχήμα το σήμα της ομάδας του Ολυμπιακού. Εντός των αποδυτηρίων, στο πάτωμα, κυριαρχεί το λογότυπο της EuroLeague, ενώ σε κάθε θέση υπάρχει το πρόσωπο, το όνομα και ο αριθμός του κάθε αθλητή. Ο Βασίλης Σπανούλης θα κάτσει δίπλα στον Κώστα Παπανικολάου και ο Γιώργος Πρίντεζης δίπλα στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
edekaaswThere are no comments

Add yours