Συνεχίζεται η κόντρα του πολίστα και του μοντέλου – παρουσιαστή Κοκκινάκης Vs Σπαλιάρας: Πώς σχολιάζει το «Twitter» τον καβγά των δύο παικτών;

ImageHandler (13)

Τι θέση πήρε το «Τwitter» για τον καβγά του Κώστα Κοκκινάκη και του Γιάννη Σπαλιάρα;

«Φωτιές άναψε» ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό συμβούλιο του «Survivor». Ο παρουσιαστής και μοντέλο που κατηγορήθηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη ότι έπαιξε «ανήθικα» αναφέρθηκε στην ψηφοφορία που ο πολίστας είχε αλληλοψηφιστεί με τη φίλη του, Λάουρα Νάργες. Όπως εκτιμά ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δύο φίλοι αλληλοψηφίστηκαν για να θέσουν σε υποψηφιότητα τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

Ο Κώστας Κοκκινάκης για να πείσει τους συμπαίκτες του ότι δεν «μαγείρεψε ψηφοφορία» όπως τον κατηγορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας, ορκίστηκε στην κόρη του. Όταν έμαθε ότι ο Σπαλιάρας αμφισβήτησε τον όρκο του, τον πλησίασε, έχοντας χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

«Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μ@%@ας!», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης στον Γιάννη Σπαλιάρα.

Πώς σχολιάζει το «Twitter» τον καβγά των δύο παικτών; Κάποιοι χρήστες ενοχλήθηκαν από τη στάση του Γιάννη Σπαλιάρα στο χθεσινό συμβούλιο, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι το μοντέλο και παρουσιαστής έχει δίκιο και ότι πράγματι ο Κοκκινάκης με τη Νάργες «έστησαν την ψηφοφορία».

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του Twitter, τόνισαν ότι η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, ψήφισαν κατόπιν στρατηγικής με τον Κοκκινάκη.There are no comments

Add yours