Οι ημιτελικοί Παναθηναϊκός Superfoods – ΑΕΚ και Άρης – Ολυμπιακός στη Nova Την Πέμπτη 11 και το Σάββατο 13 Μαΐου

bskktless

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 11 Μαΐου και το Σάββατο 13 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τον 1ο αγώνα της σειράς των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός Superfoods – ΑΕΚ και το 2ο παιχνίδι της σειράς των αναμετρήσεων Άρης – Ολυμπιακός για την ημιτελική των play offs της Stoiximan.gr Basket League.

Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 19:00 με τον πρώτο αγώνα Παναθηναϊκός Superfoods – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή και στο σχόλιο από το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα είναι οι Γιώργος Συρίγος και Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 13 Μαΐου στις 17:00 με το δεύτερο παιχνίδι Άρης – Ολυμπιακός που θα καλυφθεί   από το Novasports2HD, από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή και στο σχόλιο από το κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα είναι οι Γιάννης Πάγκος και Χρήστος Καούρης και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνωνThere are no comments

Add yours