Ποιοι και γιατί πιέζουν για να γίνει ο τελικός Κυπέλλου

κυπελο

Ενώ η Πολιτεία έχει αποφασίσει για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/05), η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά και, μάλιστα, «θα γράψει ιστορία».

Στο θέμα των εισιτηρίων επίσης αναφέρει ότι η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει διευθετηθεί εντός της ημέρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την πλευρά τους πιέζουν πάρα πολύ για να διεξαχθεί ο τελικός, καθώς εκτιμούν ότι το θέμα με τα εισιτήρια μπορεί να τακτοποιηθεί, όπως υποστηρίζει και η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ υπάρχει και το θέμα των οπαδών που έχουν αγοράσει ήδη τα εισιτήρια κι αν δεν γίνει ο αγώνας θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα.

Οι ευθύνες τις πολιτείας

Από το Υπουργείο Αθλητισμού, παραδέχονται ουσιαστικά και τα δικά τους λάθη τονίζοντας πως το τεστ δεν ξεκίνησε καλά, ενώ το μπαλάκι πάει και στην ΕΠΟ που πρέπει το πρωί της Παρασκευής να επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσει το θέμα των εισιτηρίων κάτι που φαντάζει δύσκολο, όσο δύσκολο δηλαδή είναι με τα τωρινά δεδομένα να γίνει και το παιχνίδι του τελικού, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Την ίδια ώρα υπερπροσπάθειες καταβάλει η ΕΠΟ ώστε να μην αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει και ο λόγος για τον οποίο πάμε προς αναβολή, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει αρίθμηση στα εισιτήρια.

Έτσι, η ΕΠΟ και η Πολιτεία, προκειμένου να γίνει κανονικά ο τελικός έριξαν μία από τις τελευταίες τους προτάσεις στο τραπέζι. Σε αυτή, σε κάθε φίλαθλο που κόβει το εισιτήριό του, εκείνη την στιγμή θα τοποθετείται αυτοκόλλητο με τον αριθμό της θέσης του και θα κατευθύνεται σε αυτή!There are no comments

Add yours