Οι 10 πιο αστείοι ήρωες του ΑΜΑΝ (VIDEO)

kentriki1

Από τον Μαέβιους στον Χούλιγκαν και από τον αυθάδη κλειδαρά στον ανεκδιήγητο σερβιτόρο, αυτούς τους χαρακτήρες της σατιρικής εκπομπής δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ (vids)

Αν υπάρχει μια εκπομπή της εφηβικής μας ηλικίας (εμάς των 30 και κάτι) που θυμόμαστε περισσότερο στην ελληνική τηλεόραση αυτή είναι σίγουρα το «ΑΜΑΝ». Πολύ πριν το Ράδιο Αρβύλα, οι τυπάδες από τη Θεσσαλονίκη που «πούλαγαν την τρέλα τους», γύριζαν τα πιο επικά σκετσάκια πολύ πριν εφευρεθεί καν το youtube και μοίραζαν γέλιο με το κιλό. Με γελοίες περούκες, υπερμεγέθη γυναικεία στήθη ή ακόμη και μυτερά εξωγήινα αυτιά, οι Αντώνης Κανάκης, Σωτήρης Καλυβάτσης και Γιάννης Σεβετάς (μεταξύ άλλων βέβαια) γύρισαν βίντεο καθημερινής τρέλας, με μπόλικη δόση υπερβολής.

Από τον δημόσιο υπάλληλο, στον σερβιτόρο για κλάματα και την κλασική Ελληνίδα χήρα ηλικιωμένη κάποιοι από τους θεόρμουρλους χαρακτήρες που έχτισαν ο Αντώνης Κανάκης και ενσάρκωσε κατά κύριο λόγο ο Σωτήρης Καλυβάτσης με το πηγαίο του ταλέντο έχουν γίνει cult, διάσημες φιγούρες που ποτέ δεν βαριόμαστε να ξαναβλέπουμε.
AdTech Ad

Συγκεντρώσαμε έτσι τις δέκα προσωπικότητες του ΑΜΑΝ που θυμόμαστε πιο έντονα από εκείνη την ξεκαρδιστική εκπομπή και στους παρουσιάζουμε.

zggcfakzy767mkbz15ly
01/
Ο Κλειδαράς
Η αδιανότητη περσόνα που κάθε φορά που φτάνει έξω από την πόρτα και ζητά τα κλειδιά προκειμένου να την ανοίξει και το απλανές βλέμμα Καλυβάτση είναι όλα τα λεφτά. Αγαπημένος τύπος, εμφανίστηκε δυο φορές στη θρυλική κωμική εκπομπή.

02/
Μαέβιους Παχατουρίδης
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον καλλιτέχνη Μαέβιους Παχατουρίδη. Απλά… απολαύστε

x6vrmfnelg6vj7oxbewp

03/
Η γιαγιά “Δωροθέα”
Ο Γιάννης Σερβετάς και η γιαγιά με το «Αχ Κώστα, Κώστα» έγραψαν ιστορία. Από τις καλύτερες στιγμές της βέβαια, το «κρυφό βίντεο» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

jx54gb5zjwnoougstmrf

04/
Ο Χούλιγκαν
Ο χουλιγκάνος με το «flight» μπουφάν που φορούσε ανάποδα και οι απόλυτα «λογικές» δικαιολογίες για τις βίαιες πράξεις του. «Ε, αφού έχει αθηναϊκές πινακίδες;»

fgo3qoqfc4pvukx1tayl

05/
Ο Έλληνας Αστυνομικός
Από τον τυπικό έλεγχο της τροχαίας, μέχρι το απίθανο ανέκδοτο με το «ποδάρι στην αφσαφρ»… «Ποδάρι στο χαντάκι»!!

ykwnigkjszwxvmqikkvr

06/
Υπάλληλος ΟΤΕ
Ο παλιός καλός δημόσιος ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ που ήταν ένας, που ήταν μεγάλος και του οποίου ο υπάλληλος – και πάλι δια χειρός Καλυβάτση – έβγαζε ατελείωτο γέλιο

tllalbymmck3ipliuu75

07/
Οι φίλες
Τέτοια επιτυχία είχαν οι τρεις «τόφιες» φίλες του ΑΜΑΝ που οι συντελεστές της εκπομπής αφιέρωσαν σε εκείνες ένα ολόκληρο επεισόδιο. (Το τελευταίο βίντεο).

u9kpupc75go9g6tx3soz

08/
Ο Σερβιτόρος
Ο άνθρωπος που θα καταφέρει να κάνει την έξοδο ενός ζευγαριού σκέτη κόλαση. «Γκαρσόν λεκιάστηκα» λέει ο ανυποψίαστος πελάτης για να λάβει την απάντηση που όλοι γνωρίζετε…

gzdnt219ypomejnyaltk

09/
Ο εξωγήινος
Ο πράσινος Σωτήρης Καλυβάτσης από άλλο γαλαξία και το κλασικό ανέκδοτο οπτικοποιημένο μόνο από τους ΑΜΑΝnws8gfcfqn1w5ordlqok

10/
Ο γύφτος
Ο Γιάννης Σερβετάς είναι μετρ της μεταμφίεσης και του ανέκδοτου. Σε εκείνα τα χρόνια των ΑΜΑΝ είχε υποδυθεί ουκ ολίγες φορές τον γύφτο σε μια σειρά από σπαρταριστές περιπέτειες.

y3ttdh700bavuegyrsffThere are no comments

Add yours