Παρουσίαση της νέας Spyker με κινητήρα απο Koenigsegg

IMG_1905

Η Spyker μας έδειξε στην έκθεση της Γενεύης τη C8 Preliator Spyder με τον πανίσχυρο V8 5,0 λίτρων της Koenigsegg στα σωθικά της, ο οποίος παράγει παρακαλώ, 600 ίππους αλλά και 60,7 Kgm ροπής. Καυτές επιδόσεις, καυτές συγκινήσεις, έτσι πάνε αυτά…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η C8 Preliator Spyder έχει χτιστεί επάνω σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο, το απόβαρο του οποίου δεν ξεπερνά τα 1.400 kg. Το κιβώτιο που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη Spyker είναι ένα χειροκίνητο έξι σχέσεων με σφιχτή κλιμάκωση.

Σε επίπεδο επιδόσεων από την άλλη, τα 0-100 km/h απαιτούν μόλις 3,6 sec σταματώντας να επιταχύνει στα 322 km/h. Ελέω ασφάλειας, για την άμεση και αποτελεσματική επιβράδυνση του αυτοκινήτου φροντίζουν μεγάλα δισκόφρενα και στους δυο άξονες (350 mm εμπρός και 322 mm πίσω).

Στο πολυτελές και σπορ εσωτερικό δεσπόζει το head-up display μαζί με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά παράλληλα και το DAB+ ηχοσύστημα και τα απαραίτητα Bluetooth & Apple CarPlay.

Εκατό περιζήτητα κομμάτια θα κατασκευαστούν όλα κι όλα, με την Spyker να ανακοινώνει ήδη την τιμή των 403.500 ευρώ για την C8 Preliator Spyder. Το κερασάκι στην τούρτα αποτελούν οι ειδικές για το αυτοκίνητο Louis Vuitton, οι οποίες ανήκουν παρακαλώ στον προαιρετικό εξοπλισμό. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

IMG_1906

IMG_1907There are no comments

Add yours