Χρυσοί Σκούφοι 2017: Τα 24 εστιατόρια που ξεχώρισαν

list+(1)

Ένα εστιατόριο από την Αθήνα και ένα από την Κέρκυρα μοιράστηκαν τον τίτλο του καλύτερου στην Ελλάδα. Δείτε και τα 24 γαστρονομικά «στέκια» που απέσπασαν σκούφους (Λίστα)

Απονεμήθηκαν από το Αθηνόραμα οι Χρυσοί Σκούφοι στα εστιατόρια της χώρας που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε σε όλη την Ελλάδα.  Τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου της Ελλάδας μοιράστηκαν και για το 2017 το κερκυραϊκό «Etrusco» και το αθηναϊκό «Funky Gourmet» που ήταν άλλωστε και οι δύο γαστρονομικοί προορισμοί με δύο σκούφους.

Πέραν αυτών, 24 συνολικά εστιατόρια διακρίθηκαν έπειτα από την ενδελεχή γευσιγνωσία των ειδικών του Αθηνοράματος που έχει δημιουργήσει το θεσμό. Στην κορυφή της ελληνικής γαστρονομίας η πρωτεύουσα Αθήνα, αλλά και το νησί των Φαιάκων, η Κέρκυρα. Μεταξύ των εστιατορίων που διακρίθηκαν και προτάσεις από την πανέμορφη Σαντορίνη και την Κρήτη. Για πρώτη φορά φέτος, ανακοινώθηκε και το βραβείο κοινού που πήγε στην Κρήτη και στο Pelagos Seaside Restaurant.

 

Δείτε στη συνέχεια τα 24 εστιατόρια που κέρδισαν τη τιμητική διάκριση και τη βαθμολογία τους:

http://news247.gr/eidiseis/life/Food/xrysoi-skoufoi-2017-ta-24-estiatoria-poy-ksexwrisan.4532539.htmlThere are no comments

Add yours