Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα»

adonhs-georgiadis

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» δήλωσε ότι: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας θα υπογράψει, τα πάντα (…) και θα κλείσει την αξιολόγηση με φριχτά μέτρα για τον ελληνικό λαό».

Αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του Βόλφαγκανγκ Σόιμπλε και τις πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση και είπε, μεταξύ άλλων, όταν ο Σόιμπλε ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει. Με μια τέτοια κίνηση δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων. Από εκεί και πέρα, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ότι Σόιμπλε και Τόμσεν θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια.

Σχετικά με τις απολύσεις στο Δημόσιο και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ , απάντησε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς και τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ».

Όσον αφορά τις εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία, ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα. Σε μια τέτοια σύγκρουση τόνισε πως συνήθως, κερδίζει η πραγματικότητα.There are no comments

Add yours