ΕΜΥ:Η αναλυτική πρόγνωση για την Παρασκευή – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

καιρός Αθήνα

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Πυκνό χιόνι θα πέφτει στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Ισχυρός παγετός κυρίως στα δυτικά κεντρικά και τοπικά στα βόρεια θα είναι ολικός.

ΑΤΤΙΚΗ
Συννεφιά με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι βορειάδες 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. η θερμοκρασία από μείον 1 έως 4 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγη συννεφιά. Ανεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 1 έως 5 βαθμούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Λίγη συννεφιά αυξημένη στην ανατολική μακεδονία και Θράκη όπου είναι πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 6 έως 5 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ

Θερμοκρασία: Από 0 έως 10 κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Λίγη συννεφιά με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από μείον 5 έως 6 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Συννεφιά με χιονόνερο ή χιόνι και άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 2 έως 8 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Συννεφιά με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι βορειάδες 6 με 8 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 9. Η θερμοκρασία από 4 έως 9 βαθμούς και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.There are no comments

Add yours