Στο «ψυγείο» η χώρα-95 περιπολικά της Αστυνομίας, τζιπ, γερανοί και οχήματα της Πυροσβεστικής

%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1

Η επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας έφερε μαζί της μια σειρά προβλημάτων.Ωστόσο κάποια προβλήματα στο εθνικό δίκτυο έχουν υποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων τα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις έχουν υποχωρήσει και υπάρχουν κάποια μόνο στο ορεινό οδικό δίκτυο της Αττικής, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.

Επειδή η κακοκαιρία συνεχίζεται, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι στην Αττική και στη γύρω περιοχή έχουν αναπτυχθεί περίπου 95 περιπολικά της Αστυνομίας, τζιπ, γερανοί και οχήματα της Πυροσβεστικής, σε δεύτερη γραμμή, για να επέμβουν αν τυχόν χρειαστεί.

«Τα προβλήματα έχουν υποχωρήσει. Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες και ειδικά χθες με συντονισμό όλων των εμπλεκομένων του κρατικού μηχανισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης» είπε ο κ. Τόσκας

Επίσης πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά στο Κέντρο Επιχειρήσεων, εδώ στο κτίριο της ΓΑΔΑ, έγινε σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, της Περιφέρειας Αττικής, των Σωμάτων Ασφαλείας. Μπορώ να πω ότι έγινε μια καλή προετοιμασία, ένας καλός συντονισμός και απέδωσαν. Λειτούργησε η κρατική μηχανή και για την ώρα είναι υπό έλεγχο η κατάσταση. Με καλό συντονισμό, χωρίς να γκρινιάζουμε ότι δεν έχουμε μέσα, φάνηκε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις. Δεν λέω ότι μηδενίζονται τα προβλήματα, αλλά ο καλός συντονισμός πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του κρατικού μηχανισμού».There are no comments

Add yours