Ένα εντυπωσιακό σόου με 3.000 πυροτεχνήματα για το νέο έτος στην Θεσσαλονίκη

christmas celebrations at thessaloniki city in greece

3.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν την πρώτη νύχτα του νέου έτους στην Θεσσαλονίκη με τα αδέλφια Παύλο και Φίλιππο Νάνο να υπογράφουν ένα θέαμα που αναμένεται να κλέψει την παράσταση!

Τα κεφάλια προς τον ουρανό θα σηκώσουν οι Θεσσαλονικείς για να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων μόλις τα πρώτα λεπτά του 2017.

Υπολογίζεται πως 3.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν την πρώτη νύχτα του νέου έτους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Χριστούγεννα μαζί«.

Τα αδέλφια Παύλος και Φίλιππος Νάνος, με διεθνείς διακρίσεις στο εξωτερικό, υπογράφουν το θέαμα αυτό, που αναμένεται να κλέψει την παράσταση, μέσα από τον Θερμαϊκό Κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.

article_pyrotexnhmata

Ο Φίλιππος Νάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», τόνισε πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει καιρό πριν, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και όλα είναι έτοιμα για το εντυπωσιακό θέαμα, που αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.

πυροτεχνήματα

«Θα είναι μια οχτάλεπτη παράσταση, που πιστεύουμε πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν. Ο αριθμός των πυροτεχνημάτων είναι κοντά στις 3.000, όμως σημασία έχει πως θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους, τους χρωματισμούς που θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να δει το σόου«

nanos-fireworks-greece-002
Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που ανέθεσε το project στους αδελφούς Νάνου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα στηθεί μια πλατφόρμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, και από το σημείο εκείνο θα ξεκινήσει η ρίψη των πυροτεχνημάτων ώστε το θέαμα να είναι ορατό σε όλη την πόλη.There are no comments

Add yours